Lesna ulica 2
3230 Šentjur
Sedež: Lesna ulica 2, 3230 Šentjur, Poslovna enota: Obirska ulica 4, 1000 Ljubljana
12.11.2020

Domača sončna elektrarna - Elektroenergetska samooskrba

Podobno kot nam vrtiček omogoča samooskrbo z zelenjavo nam lahko sončna elektrarna omogoča samooskrbo z električno energijo. V primeru toplotne črpalke pa lahko govorimo tudi o samooskrbnem ogrevanju.

Prednost sončne elektrarne je iz cenovnega vidika dostopna vsakomur saj strošek kredita nadomesti obstoječi račun električne energije. Ne smemo pa pozabiti, da po odplačanem kreditu dobivamo električno energijo praktično zastonj. S sončno elektrarno se lahko znebite do 75% računa za električno energijo.

Ker je sončna energija obnovljiv vir s samo izgradnjo sončne elektrarne pomagate tudi okolju in znižujete co2 izpuste v okolje.

EPEU vam nudi celovite energetske rešitve, ki vam prihranijo tudi do 75% računa za električno energijo. Postavitev sončne elektrarne na 'ključ', svetovanje, pomoč pri pridobitvi subvencije preko Eko sklada, 30 let garancije na module, 35 let življenjske dobe modulov. To je le nekaj podatkov za pametno investicijo, ki se vam v povprečno 7 letih že povrne.

Povpraševanje za sončno elektrarno
Brezplačna ponudba
Izpolnite obrazec in prejmite brezplačno ponudbo. V kolikor izpolnete več podatkov, bo vaša ponudba bolj natančna. Vsi potrebni podatki so napisani na vašem računu za elektriko.
Jutri Vas pokliče naš svetovalec Klemen s katerim se boste na 2 minutnem klicu pogovorili glede podrobnosti, zraven imejte vaš račun za elektriko, da vam bo lažje.


Vpišite le število brez črk.
A
kWp

Slika zadnjega računa* če nam pošljete sliko zadnjega računa vam ponudbo pripravimo v 24 urah!

Hitra MONTAŽA
30 let garancije MODULI
ugodno FINANCIRANJE
35 let ŽIVLJENSKA DOBA