Lesna ulica 2
3230 Šentjur
Sedež: Lesna ulica 2, 3230 Šentjur, Poslovna enota: Obirska ulica 4, 1000 Ljubljana
NOVO: Družinski paket zelene energije
17.04.2024

NOVO: Družinski paket zelene energije

DRUŽINSKI PAKET ZELENE ENERGIJE

Oskrba z električno energijo za celotno družino z le eno sončno elektrarno!

V svetu, kjer trajnost postaja ne le želja, ampak nuja, se pojavljajo inovativne rešitve, ki vsakemu posamezniku omogočajo, da prispeva k bolj zelenemu planetu. Med temi rešitvami izstopa koncept, ki ga je naše podjetje poimenovalo "Družinski paket zelene energije", ki je idealen odgovor za gospodinjstva, ki si želijo postati del energetske revolucije, a morda nimajo idealnih pogojev za namestitev sončne elektrarne.

Kako deluje?

Zamislimo si družino, kjer mama in oče živita v veliki hiši z dovolj strešne površine za postavitev sončne elektrarne, medtem ko njun sin biva v manjši hiši, hči pa v mestnem stanovanju v bloku. Kljub različnim življenjskim situacijam, lahko vsi skupaj koristijo električno energijo, proizvedeno na strehi staršev. To pomeni, da ni več ovir za tiste, ki želijo postati samooskrbni z električno energijo, pa naj živijo v hiši z velikim vrtom ali majhnem stanovanju sredi mesta.

Prednosti družinskega paketa zelene energije

  • Skupna investicija, individualne koristi: Ena sončna elektrarna napaja več gospodinjstev. To pomeni, da se investicija v sončno elektrarno lahko razdeli med več članov družine ali prijateljev, medtem ko vsi uživajo v koristih zelene energije.

  • Cenejša energija za vse: Ker se stroški proizvodnje razdelijo, je cena električne energije iz sončne elektrarne za posamezne člane skupnosti nižja.

  • Fleksibilnost: Ne glede na to, kje se nahajate, lahko izkoristite energijo proizvedeno iz "družinske" sončne elektrarne. To je še posebej koristno v mestnih območjih, kjer morda ni prostora ali dovoljenja za postavitev lastne elektrarne.

Paketi v številkah

PAKET OSNOVNI 6,24 kW 

  • Jinko 480 W - 13 kosov, Optimizator Deye, Deye hibridna baterija 6,1 kW
  • 9.156 EUR (z vključeno subvencijo in z DDV)

PAKET MEDIUM 8,64 kW 

  • Jinko 480 W - 18 kosov, Optimizator Deye, Deye hibridna baterija 8,2 kW
  • 11.864 EUR (z vključeno subvencijo in z DDV)

PAKET MAXI 11,04 kW 

  • Jinko 480 W - 23 kosov, Optimizator Deye, Deye hibridna baterija 12,3 kW
  • 14.369 EUR (z vključeno subvencijo in z DDV) 

Dejanski primer v številkah - prihranki 

Imamo mamo in očeta, ki imata hišo. Sin ima manjšo hišo in hči živi v bloku. Na hišo staršev skupaj namestijo 11,04 kW sončno elektrarno in baterijskim hranilnikom 12,3 kW skupaj s ceno 14.369 EUR. Znesek elektrarne si razdelijo glede na svojo porabo in tako dobijo deleže - Starša: 22,8 %, Sin: 34,3 %, Hči: 40 %

Prihranek / leto:

- Starša s hišo: 461,7 EUR. 

- Sin s hišo: 694,50 EUR. 

- Hči v stanovanju: 810 EUR. 

Torej v 7 letih se družini povrne investicija. Življenska doba sončne elektrarne pa je nad 35 let. 

Povzetek 

"Družinski paket zelene energije" prinaša revolucijo v način, kako razmišljamo o proizvodnji in porabi električne energije. Ponuja praktično rešitev za povečanje deleža rabe obnovljivih virov energije med gospodinjstvi, ki se morda soočajo z omejitvami pri postavitvi lastnih sončnih elektrarn. S tem konceptom smo vsi skupaj korak bližje k zeleni, trajnostni prihodnosti.

Za več informacij o tem, kako se pridružiti programu "Družinski paket zelene energije" in postati del energetske revolucije, nas kontaktirajte.

Skupaj gradimo svetlejšo, bolj zeleno prihodnost.

KONTAKT